Üniversitemizde Hemşirelikte Kariyer Günleri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri için Kariyer Günleri Etlik Milli İrade Binasında gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Akkuş ve Hemşirelik Bölümü Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Birgül Özkan’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nden Prof. Dr. Ayişe Karadağ “Hemşirelikte Kariyer Yolları- Sorular ve Cevaplar”, Sağlık Bakanlığı Sağlık Meslek Standartları Daire Başkanlığı’ndan Serap Açıkgöz “Sağlık Bakanlığı Bünyesinde Hemşirenin Çalışma Alanları ve İstihdamı”, Türk Hemşireler Derneği’nden Yrd. Doç. Dr. Gülten Koç “Mesleki Gelişimde Örgütlenmenin Önemi” konularında sunum gerçekleştirdiler.

Katılımın yoğun olduğu program soru-cevap kısmının ardından sona erdi.