Sanayi AR-GE ve Proje Günlerinde Bu Hafta TAI Üniversitemize Konuk Oldu

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bünyesinde Sanayi AR-GE ve Proje günleri kapsamında bu hafta TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TAI) Üniversitemize konuk oldu.

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik ve  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Fatih Uşan’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil sunum gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. M. Fatih Uşan ile Prof. Dr. F. Vehbi Çelebi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı programın devamında Türkiye Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Stratejisi kapsamında AYBÜ KÜSİ Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde sunumlar gerçekleştirildi.