Üniversitemizde Bekir Develi Söyleşi Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi ile Afak Öğrenci Kulübü organizasyonunda Esenboğa Külliyemizde Bekir Develi’nin konuşmacı olarak katılımı ile söyleşi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan’ın selamla konuşmasıyla başlayan programda Bekir Develi kendi kariyer hayatından bazı enstantaneleri, milli-manevi değerlerimiz ve kültürümüz ile bütünleştirerek etkili bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrenciler üzerinde oldukça etkili olan ve bir stand up özelliği taşıyan, akıcı ve nahif bir üslup ile gerçekleştirdiği söyleşide Bekir Develi “Bir hayalin peşinden gitmek nasıl olmalı?, Adım adım kariyerinize nasıl ulaşırsınız?” sorularına yanıt aradı.

Üniversitemiz akademisyenlerin ve öğrencilerin katıldığı söyleşi soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

Program sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin Doğan ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fatih Vehbi Çelebi Üniversitemizi Bekir Develi’ye tanıttı.