Üniversitemizde Hayata Uzanan Eller Projesi Kapsamında Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Kün Proje Ekibi ile KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirilen Hayata Uzanan Eller Projesi kapsamında girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayan ev hanımlarının sertifika töreni gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik, Sosyal Etkinlikler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Rahim Ay, KOSGEB Eğitmeni Emin Eminoğlu, Öğrenci Konseyi Başkanı Salih Yıldız, Kün Proje Ekibi Başkanı Rukiye Bayram’ın hazır bulunduğu törende Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin Doğan açılış konuşması gerçekleştirdi.

Program eğitimini başarıyla tamamlayan ev hanımlarına ve proje ekibine sertifika takdiminin ardından sona erdi.