Üniversitemiz Güney Kore’den 3 Üniversite ile Erasmus Mevlana ve İkili işbirliği Anlaşmaları İmzaladı

Güney Kore’den Silla Üniversitesi, Inje Üniversitesi ve Kyunsun Üniversitesi adına GMI Group’tan Park Seoung Ho, DKAT CEO Asya ve Avrupa Koordinatörü Tan Bulut ve beraberlerindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Bozkurt ve Dış İlişkiler Koordinatörü Uzman Damla Bülbüloğlu’nun hazır bulunduğu ziyarette Üniversitemiz ile Silla Üniversitesi, Inje Üniversitesi ve Kyunsun Üniversitesi ile Erasmus+, Mevlana ve İkili İşbirliği Anlaşmaları İmzalandı.