Esenboğa Külliyemizde Kar Bayramı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı organizasyonunda Esenboğa Külliyemizde kar etkinlikleri gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan, Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile Prof. Dr. Fatih Vehbi Çelebi, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin katıldığı programda kızak çekme ve kartopu savaşı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Esenboğa Külliyemizde gerçekleştirilen kar şölenin her yıl düzenli olarak devam edeceğini, Kar’ın  özelliklerini yansıtmak adına öğrencilere çeşitli aktivitelerin yapılacağını söyledi.  Sayın Rektörümüz, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin birbirleriyle  daha da kaynaştıracak çeşitli etkinliklerin ilerleyen zamanlarda yapılacağını belirtti.