Üniversitemizde Sanayi AR-GE Proje Günleri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin Sanayi, AR-GE ve Proje Günleri kapsamında OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Küme Koordinatörleri, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla bir konferans gerçekleştirildi.

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’nin kümelenme vizyonu, hedefleri, şu ana kadar kümelenme konusunda yapılmış çalışmalar, gelecekte hedeflenen çalışmalar ve beklentilerin ele alındığı konferansın açılış konuşmasını Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik gerçekleştirdi. Program Medikal Sanayi Küme Koordinatörü Bora Yaşa, Savunma ve Havacılık Sanayi Küme Koordinatörü Ece Haykır, Yenilebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Küme Koordinatörü Pınar Yalman Akcengiz, Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Küme Koordinatörü Dr. İlhami Pektaş, İş ve İnşaat Makinaları Küme Koordinatörü Fevzi Gökalp’in sunumlarıyla devam etti.

Program, Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerinin OSTİM Organize Sanayi Bölgesi ile ortak yapabilecekleri projeler ve işbirlikleri konusunda görüşmelerin ardından sona erdi.