Üniversitemizde REKMER Girişimcilik Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Küme Akademisi ve Rekabet Araştırmaları Merkezi (REKMER) organizasyonunda  TÜBİTAK 1601 Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında 64 saatlik girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Üniversitemiz İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu, REKMER Müdürü Doç. Dr. Nilay Alüftekin Sakarya, REKMER Araştırmacıları ve öğrencilerimizin katıldığı törende, Ankara Kalkınma  Ajansı tarafından AB finansman desteği ile yürütülen Genç Girişimciliğin Geliştirilmesi Programı kapsamında gerçekleştirilecek Genç Girişimcilik Eğitimlerinin tanıtımı gerçekleştirildi.

REKMER Girişimcilik Sertifika Töreni 1REKMER Girişimcilik Sertifika Töreni 2REKMER Girişimcilik Sertifika Töreni 3REKMER Girişimcilik Sertifika Töreni 4REKMER Girişimcilik Sertifika Töreni 5