Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut Keçiören’de Sağlıklı Yaşamın Sırlarını Anlattı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Keçiören Belediyesi destekleriyle Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezinde “Sağlıklı Yaşamın Sırlar” konulu konferans gerçekleştirdi.

Programın açılış konuşmasını Keçiören Belediye Başkanı Sn. Mustafa Ak yaptı.  Sn. Mustafa Ak sağlıklı beslenme ile ilgili verimli bir söyleşi olacağına dikkat çekerek, “Ramazan ayındayız, yoğun bir çalışma temposunun içindeyiz, bu temponun içinde gıdamıza ve beslenmemize nasıl özen göstermeliyiz? Kendimizi koşturmacaya nasıl hazırlamalıyız? sorularına bu söyleşi cevap vermiş olacak. Görüyorum ki çocuklar ve gençler çoğunlukta… Can kulağı ile bu tavsiyeleri dinlemelisiniz.” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Aysun Karabulut söyleşisinde “Sağlıklı yaşamak için mutlu olmak, sabırlı olmak, yaşamdaki bizi mutsuz edecek sebepleri ortadan kaldırmak, çaba sarf etmek, dua etmek, iyi bir aile ve sosyal ortamda bulunmak şarttır.” ifadelerini kullandı. Stresin günlük hayatın bir parçası olduğunu da ifade eden Prof. Dr. Aysun Karabulut, stresten uzak durmanın yollarını anlattı.

Programın sonunda Prof. Dr. Aysun Karabulut sağlıklı yaşamın biyokimyasal sırlarını anlattığı “Yaşamdan Sağlık İksirleri” kitabını ise söyleşiye katılanlara hediye etti.

aysunbaykarabulutkeciorensoylesisiaybu 1 aysunbaykarabulutkeciorensoylesisiaybu 2 aysunbaykarabulutkeciorensoylesisiaybu 3